West Berkeley Office Remodel With Landscape Elements

×

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: reference_dialog. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/website1/includes/bootstrap.inc).

For this project, we took an old, run-down garage and transformed it into a sleek, modern architecture office. We reframed, sound proofed and did voluntary seismic work for the structure. New doors were installed and an engineered steel and glass awning was placed over the double doors. The interior included new, built-in bookshelves, a matching, sliding utility door/closet, an integral colored slurry coat cement floor, and all new electrical and paint. For the landscape, we installed a metal fence and gate comprised of steel tube posts and corrugated, perforated metal for the horizontal elements. We also installed three large metal raised garden beds with irrigation, as well as a flagstone and gravel patio and walkway. Design by Anne Phillips Architecture.

 

Categories: